Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Zamykání vody 2012

3. 9. 2012

  

 

Selibák jako každoročně 22-26 srpna

Hlásím se z paloučku pod košatou břízkou , kde proběhlo soustředění kamarádů a jejich modelů na každoročním klubovém zavírání vody. Tato akce je vcelku vždy se slušnou účastí jak samotných modelářů , tak i rodinných příslušníků. Letos musím pochválit i hojnou účast členů našeho klubu a to i těch bez hydroplánů.

Počasí se chovalo vcelku slušně až na pár nočních deštíků , které dokázali potrápit některé účastníky. Letová nálada dobrá k tomu dobrá bašta a co víc si přát. Jirka vyrobil nádhernou pánev na naší bednu a tak se pekly i bramboráky které připravila Vendulka a slavila s nimi velký úspěch. Mrazák praskal pod tíhou alkoholu, který jsme přivezli s kamarády a společně večer zapařili . Letos nám ani neulétl altán takže zas tak moc nefučelo.

Létalo se hojně , spíše v podvečer protože přes den pofukovalo i když ve čtvrtek bylo bez větrné a slunečné počasí takže paráda. Žádné nehody se nekonaly a naše stará kánoe sloužila spíše promenádám po vodní hladině.

Každý večer pohodová zábava a spousta nekonečných veselých příběhů. Můžu konstatovat, že se soustředění kamarádů modelářů zdařilo a každý z přítomných, včetně nových členů klubu se těší na příští ročník „ Selibáků“.

Jen na závěr chci poprosit našeho bývalého e-mailového hrdinu aby nás už nechal konečně dýchat.

J.Z

 

 

 

   Z dopisů od účastníků:

Zdravím RC klub Písek.

 

Ještě jednou bych vám chtěl touto cestou poděkovat za super akci, kterou jste organizovali a připravili na jedničku s hvězdičkou. Po letech jsem si létání jinde, než u nás v Mýtě opravdu užil. A i když mě v sobotu nebylo zrovna nejlíp (patrně po těch švestkách), jsem rád, že jsem se vaší akce zúčastnil.

Mějte se všichni fajn a ať se vám daří všechno na co sáhnete. No a kdyby jste něco podobného zase pořádali, budu rád, když mi dáte vědět na tento mail.

 

Všechny vás zdraví

Honza K.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zamykání vody 2012