Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Vejsovský Selibák 2012

3. 9. 2012

Vejsovský Selibák 2012 

Fotky z akce:

https://email.seznam.cz/redir?hashId=1704052889&to=http%3a%2f%2floukabambousek%2erajce%2eidnes%2ecz%2fVejsovak%5fna%5fSelibove%2f

 

Vejsovský Vodník a neb jak to udělat

 

aby z toho byl Vejsovský Selibák

 

 

Další modelářskou akcí, na kterou se těšíme je Vejsovský vodník. Tato sešlost má stálý termín

a je nedílnou součástí naší hydroplánové kariéry.


  Již celý týden probíhaly přípravy a poslední úpravy našich modelů zakončené debatou jak pojedeme a hlavně do jakého auta se poskládáme. Ve středu ovšem přišel šok po telefonu, který z nás nikdo nečekal. Akce se ruší. Po chvilce tápání a v představě , že rozhodnutí jednoho zemědělského jedince dokáže zkazit dlouho dopředu plánovanou ale i zafinancovanou a pečlivě připravovanou akci. Nechápu.

Jenže Mi se nedáme a po rychlé domluvě jsme akci bleskově přesunuli na jih Čech . Selibovský rybník nám všem poskytl super útočiště na celý víkend.

Ve čtvrtek jsme se sešli s klukama u rybníka a já přivezl loď pro nucený výlov modelů. Vrátil jsem se domů pro proviant a vyrazil zastanovat s kamarády. Počasí supr a nálada bohová podpořená pohledem na dva, nevině se tvářící soudky dobré desítky ze Svijan. Ani dobrou pohodu nezkazila návštěva POLICIE s dotazem co je to tu za nepovolenou párty. Po prokázání naší oprávněnosti zde stanovat se šerifové ve svém ocelovém oři začali ztrácet k Protivínu. A tobě Vážený anonymní telefonisto stěžovateli chci říct …..stálo ti to za to…..odpovím za tebe : nám to za to stálo.

Super víkend teprve před námi a už tolik zážitků. V pátek dorazili ostatní účastníci tohoto parádního semináře. Pohodové létání jen počasí někdy zazlobilo, i přes to se vše obešlo bez karambolů. Večer dobré pivko a masíko no co k tomu dodat.

Chtěl bych poděkovat všem kamarádům za prvotřídní pohodu a nadšení . Prohlédněte fota a doufám že se na akcích uvidíme.

                                                                                            J.Z