Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

4.ROČNÍK SELIBOVSKÝ HYDROPLÁN 2012

13. 6. 2012

Selibovský hydroplán 2012


 

  Je středa 30 května a já s Jirkou balíme a připravujeme věci na klubem pořádanou modelářskou akci. Maso naložené ,gril připravený a dodávka nacpaná k prasknutí.

  Kolem sedmnácté hodiny vyrážíme směrem Selibov. Nálada je suprová a všichni jsou natěšeni na první večerní pivko u ohně.

  Sedmi členný tým rychle zbudoval tábor a vybudoval zázemí . Někteří nedočkavci ještě týž večer museli ve vodě týrat své stroje navzdory dobrému pivku a klobáskám. Menu bylo super . Klobásky,buřtíky ,k tomu naložená kuřecí křidélka ,naložené plátky, krkovička spolu s 5kg super bůčku na rožeň. Dále jsme vařili pro kamarády lečo a vítečný gulášek. Nesmím zapomenout na dokonalou česnečku , která po dokonalém večeru neměla vůbec žádnou chybu.

 

 

img_3387.jpg

    Čtvrtek jsme celý prolétali a večer řádně zapařili. K dobrému meníčku patřila i chvilka hudby a naši kytaristé se činili celou akci seč jim hlasivky stačily.

  V pátek od oběda se začali sjíždět pozvaní kamarádi , takže celková bilance tak kolem třiceti lidí . Někteří přivezli sebou i dobré lahvinky a tak se nám sešla na víkend dobrá nálož.

 

img_3539.jpg

  Takže celkové ohodnocení klubových hydroplánů je jasné. Akce se moc vydařila. Počasí mohlo být lepší , ale v celku až na pár přeháněk to šlo. Díky klukům , kteří pomohli a nebo se přímo účastnili jako hosté se povedla akce jak má být .Důležité je obklopit se lidmi , kteří mají chuť také udělat něco pro druhé , zalétat si s kamarády a užít si tento krásný koníček. Už se moc těšíme na další akci což je Vejsovský vodník.

    Takže hurá na fotografie , které jak doufám potvrdí má slova.   

                                                                                  J.Z.

     

 

Náhledy fotografií ze složky 4.ROČNÍK SELIBOVSKÝ HYDROPLÁN 2012