Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Memoriál Pavla Komárka

11. 12. 2012

Memoriál Pavla Komárka

 

Jako každoročně v září je naší další navštívenou akcí memoriál Pavla Komárka .Byl to člověk , který se výrazně zapsal do modelářského života nás všech a byl dobrým předsedou modelářského klubu Plzeň jih. S každoroční pravidelností sem jezdíme pohodově polétat a večer posedět s fajn partou u ohně a poslechnout nějaké ty nové příhody z modelářského života.

Po příjezdu na letiště a přivítání se s kamarády a polknutím prvních doušků dobře , ale opravdu dobře vychlazeného zrzavého moku hned stoupla nálada a do duší se vryla pohoda.

Stavba stanů zabrala jen chvilku a hurá připravit stroje a na stojánku. Samozřejmmně oděni do tryček s potiskem RC klub Písek. A to jen pro to aby všichni věděli kde se ti šoumeni vlastně vzali.

Pohodové létání včetně bojového klání v aircombatu kterého se účastnili také borci z našeho klubu a to bez vážnějších škod na strojích ke kterým v této kategorii dochází velmi často.

 

 

cimg2165.jpg

Parádní akce s dobrou organizací a parádním pohoštěním . Není co dodat , jen už aby bylo jaro a mohli jsme se vrátit na letiště a létat co to dá.

 

Ještě pár fotek.                                                                           J.z 

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál Pavla Komárka 2012